Åcon 2013

Åcon 2013

Inläggav Johan » fre 25 maj 2012, 15:29

Åcon 6 kommer att äga rum 9–13 maj 2013. Hedersgäst är Tricia Sullivan. Det vill ni, förstås, inte missa.

Mer information kommer med tiden på http://acon6.wordpress.com/.

Jag har lagt upp ett par texter och några bilder från årets Åcon. Så att ni vet vad ni missade och kan låta bli att missa 2013:
http://www.tystnad.net/2012/05/aconfragment/
http://www.tystnad.net/2012/05/acon-i-bilder/
http://www.catahya.net/artikel.asp?id=165
http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:%C3%85con_2012
//Johan Jönsson
Vetsaga
Johan
Trufan
 
Inlägg: 557
Blev medlem: tis 31 okt 2006, 11:37
Ort: Uppsala

Re: Åcon 2013

Inläggav jophan » sön 24 feb 2013, 11:49

Hej!

Snart är det vår och med våren kommer Åcon! Åcon är den snart världsberömda seriösa relaxaconen i Mariehamn - fyra dagar på hotell, med litteraturdiskussioner, wining & dining i Mariehamn och utflykter till intressanta turistmål på den åländska landsbygden.

Hedersgäst är den fantastiska Tricia Sullivan, vars romaner både nominerats till och vunnit Arthur C Clarke-belönad och nominerats till BSFA-priset. Hon skriver kick-ass-science fiction och har tränat karate en stor del av sitt liv... go figure. Intelligent, rolig och en skicklig författare, som alla tidigare Åcon-hedersgäster.

Så om du inte redan är medlem och det är du förmodligen inte, för detta är starten på årets värvningskampanj, så är det dags att slanta upp dina 250 spänn nu. Allt du behöver veta om hur du betalar hittar du på webbplatsen: http://acon6.wordpress.com/

Du kan också boka ditt hotellrum nu! Samma priser som i fjol. Deadline för hotellbokningen är 2 april, så passa på att boka medan det finns gott om rum kvar. Information om hotellbokning finns också på webbplatsen.

Vill du vara med i programmet? Säg till vad du skulle vilja göra så får vi se om vi kan hitta på något som passar dig. Skriv till kongresskommittén på adressen acon@sci.fi . Kom ihåg: Allt är på engelska!

Webbplatsen kommer snart att innehålla information om resor, men från Sverige är det i princip så att man antingen tar Viking- eller Siljafärjan från Stockholm på torsdag morgon, eller Eckerölinjen från Grisslehamn på förmiddagen eller tidig eftermiddag.

Anmäl dig nu! Övertala alla dina vänner att komma!
Johan Anglemark
jophan
Site Admin
 
Inlägg: 2150
Blev medlem: ons 01 nov 2006, 10:50
Ort: Storvreta


Återgå till Kongresser

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare

cron