NovaCon 44, november 2014

NovaCon 44, november 2014

Inläggav Sheriffen » fre 23 aug 2013, 01:33

Jag trodde att jag hade gjort en tråd om denna kongress, men tydligen inte...?

Nåja, nu kör vi:

Doug Bell och Christina Lake är nu också med i kommittén för NovaCon 2014 och kör programmet. Många av er träffade dem säkert på förra årets SweCon i Uppsala. De gjorde även fanprogrammet på påskkongressen i England 2012. Lysande trevliga och enastående kompetenta människor.

Ingår i kommittén gör även Steve Lawson, som många av er kanske inte har träffat, men som är en väldigt hängiven old school fan, som inte minst brukar fylla ett bord på varje kongress han går på med sin fanzinesamling, ur vilken fans får plocka med sig vilka fanzines de vill hem, gratis. (Min resväska har varit full varje gång.) Och då nämner jag inte ens hur tappert han fixade min adapter på senaste NovaCon, och nästan skar av sig pekfingret på kuppen! Väldigt trevlig fan och tapper fan!

Till årets NovaCon kommer minst två svenskar, Anders Hedenlund och jag. Varför inte se till att vi blir några fler och dessutom sikta på nästa års NovaCon, då min mycket gode vän Steve Green är kongressordförande och de för första gången har en icke-brittisk fan med i kommittén, nämligen - ahem - undertecknad?

Här är NovaCon:

http://www.novacon.org.uk/index.php

Jag tillägger att för dem av er som är heavy metal-fans, så spelar Motörhead i Nottingham, där kongressen går av stapeln, tre dagar efter att kongressen slutat.

Här är Motörhead:

http://www.youtube.com/watch?v=gqQFWnVXXtc

Jag kommer att övervara båda evenemangen.

Men vi ses väl i alla fall på det första av dem...?

Kör hårt,
Sheriffen
Sheriffen
BNF
 
Inlägg: 4415
Blev medlem: tor 09 nov 2006, 02:50
Ort: Athen/Stockholm

Återgå till Kongresser

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare

cron