Sida 1 av 1

Inspelningar av Heinlein

InläggPostat: tis 03 feb 2009, 18:07
av J-h:n
Finns det veterligen några ljud- eller filminspelningar av Robert Heinlein någorlunda lätt åtkomliga (helst på nätet)? Youtube har inte mycket.

InläggPostat: ons 04 feb 2009, 02:15
av john-henri
Sex i de flesta fall väldigt korta ljudfiler finns länkade här:

http://www.nitrosyncretic.com/rah/srah- ... media.html

Nånstans borde ju någon ha något av hans kongresstal, eller andra anföranden, eller hans TV-kommentarer till olika rymdfärder… eller någonting längre. Men jag har inte råkat stöta på det.

John-Henri

Re: Inspelningar av Heinlein

InläggPostat: sön 08 feb 2009, 19:21
av OsloPC
J-h:n skrev:Finns det veterligen några ljud- eller filminspelningar av Robert Heinlein någorlunda lätt åtkomliga (helst på nätet)? Youtube har inte mycket.


Jeg vet ikke hva som eventuelt skulle finnes, men du kunne kanskje kontakte Heinlein Society for å høre om de hadde noen tips, evt. sjekke nyhetsgruppen alt.fan.heinlein.

P.C.

InläggPostat: mån 09 feb 2009, 08:45
av jophan
Fred Pohl hade - apropå det - en Heinlein-anekdot i går i sin nystartade blogg: http://www.thewaythefutureblogs.com/200 ... 7_degrees/

(Kul att det inte behöver vara ett hinder för att blogga att vara snart 90 år om man är tvättäkta futurian... ;)

InläggPostat: mån 09 feb 2009, 10:39
av Sheriffen
My Ghod! Fred! Jag träffade honom flera gånger i urtiden. Han var jättegammal redan då. Det gläder mig att några av de gamla fandom- och författarhjältarna fortfarande lever!

Nu börjar jag nästan undra hur gammal jag själv är.

Ljudeffekt: *Sheriffen ser sig omkring och låtsas om om det regnar, och spanar in den snygga grekinnan i tjugoårsåldern som just går förbi utanför balkongen och visslar till och med efter henne (därav ljudeffekten).*

Kör hårt,
Sheriffen